Manifestació independentista de l’11S2012

Durant 300 anys els espanyols han estat cantant a Catalunya la cançó del tió: “Caga tió o sinó et dono un cop de bastó”. Avui, estupefacients, els espanyols han quedat sorpresos quan han vist que del tió ha sortit una ceba i això vol dir que la festa s’ha acabat. Des del 1714 els espanyols tenien un cant que els unia: “Que pague Cataluña!”, però la gran manifestació de l’11 de setembre ha estat l’instrument que ha dit a Espanya que ja n’hi ha prou i la por immensa que hem sofert els catalans durant 300 anys, sembla que es vagi esvaint.

Ja no hi ha retorn, caminem decidits cap un estat propi i això ho estic vivint!. Veure com neix el nostre estat després de tres segles sota el domini espanyol és una gran alegria. M’agradaria que els meus pares poguessin aixecar  el cap i veiessin que allò que pensaven que era impossible, és avui a punt de ser realitat.

Estic content perquè hem aguantat com a poble, el català encara el podem salvar i la nostra cultura la podrem protegir. Estic segur que veurem una nova “renaixença”.

Hem de trencar moltes cadenes però també hem de conservar molts llaços amb Espanya i per això desitjo que en el futur, Catalunya i Espanya siguem bons veïns i tinguem molt bones relacions basades en el respecte mutu.

Plana web de l’autor: http://www.unpaisdesomni.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *