Carta al Ministre de cultura Sr Wert

El diari Avui posa a disposició del seus lectors la possibilitat d’escriure una carta al ministre Wert, aquesta és la meva carta i espero que la llegeixi detingudament.

“Feu molts esforços per espanyolitzar els nens i nenes catalanes, però com bé va dir en Francesc Pujols “L’Esperit Català rebrota sempre i sobreviu els seus il·lusos enterradors”.

Sàpiga que quan intenti aplicar aquesta llei a Catalunya ja serem independents i els nostres llibres de història, quan parlin d’Espanya, podran explicar que Espanya ha sobreviscut durant els cinc últims segles  gràcies a l’espoli de les colònies, incloent-hi Catalunya València i les Illes Balears. La veritat és tossuda i de vostè, els catalans en tindrem un record una mica amarg, tan amarg com el que tindrà vostè de nosaltres.

Quan siguem independents, nosaltres ràpidament l’oblidarem i anirem per feina, farem de Catalunya un país lliure, pròsper , segur que una mica més feliç i als nostres fills i nets els explicarem que no han de permetre mai més ser esclaus de ningú.”

Plana web de l’autor: http://www.unpaisdesomni.cat/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *