El Federalisme, una llegenda urbana

Una de les frases preferides de Joseph Goebbels era “Una mentida repetida mil vegades.. es transforma en veritat”, però  si la mentida és immensa i evident, mil vegades és poc.

Tothom sap que a Espanya no existeixen federalistes, aquesta creença no és més que una llegenda urbana, tothom ho sap menys el senyor Pere Navarro, secretari general del psc-psoe i els seus acòlits que s’entossudeixen a repetir-ho com si fos un mantra. Això em recorda a un amic meu que li agrada la pesca de riu i utilitza una canya molt robusta, el fil de pescar d’un gruix  de dit, amb un ganxo que fa d’ham i com hom pot imaginar mai a pescat un miserable peix, però ell no defalleix i ho justifica dient que el seu objectiu és pescar un tauró. Ja li pots dir que als rius catalans no hi ha taurons, que ell segueix amb els seus tretze. El meu amic el pescador, em fa pensar amb Pere Navarro i aquest em fa pensar amb el meu amic pescador. Tots dos saben, sense dir-ho que estan sobre una gran mentida, però la diferència està que a un la mentida li serveix per escampar la boira els matins del diumenge i l’altra li serveix per tapar la seva traïdoria a un país que només té als seus fills per alliberar-se del colonialisme espanyol que sofreix des que les tropes franco-castellanes, a sang i foc van ocupar Catalunya, ara fa uns tres segles. Sabeu qui és qui?

El que jo veig és que el Sr Pere Navarro cada cop s’escora més cap a l’espanyolisme més ranci.

 

Web de l’autor http://unpaisdesomni.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *