Eleccions europees

Tal com estan les coses, no veig gens clar que es pugui fer una consulta al poble de Catalunya perquè decideixi si vol esdevenir un país independent. El govern de l’estat espanyol farà tot el possible per impedir-ho i fins hi tot abans de fer unes eleccions plebiscitàries, és possible que suspenguin l’autonomia. Dic tot això, perquè les properes eleccions europees són una oportunitat d’esquivar tot l’embat del govern de Madrid.

Estic a favor d’una candidatura conjunta de les forces independentistes  i convertir aquestes eleccions amb un referèndum que amb els resultats a la ma, ens legitimaria per fer una declaració unilateral d’independència (DUI). És l’oportunitat de fer un debat i explicar els arguments que ens porten a voler la independència.

Les oportunitats no s’han de deixar escapar! i aquest és un bon plan per mostrar a  la Comunitat Europea la nostra voluntat de ser un país independent.

No m’agradaria que els interessos partidistes ho frustressin.

Web de l’autor http://unpaisdesomni.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *